Taxline könyvelőiroda

Közzététel dátuma: 2019-03-29 13:51:43 | Kapcsolattartó neve: Balogné Czirják Zsanett |
Elérhetőségi cím: 7623 Pécs, József Attila u. 26. fsz | 82 megtekintés |

Üdvözlöm!


A TaxLine könyvelőiroda, mikrocégekre (kft,bt.) és kisvállalkozásokra (egyéni vállalkozás) szakosodott könyvelő cégként Pécsen vállalja cégek teljeskörű könyvelését, bérszámfejtését. PM regisztrációval és felelősségbiztosítással rendelkezem. Személyre szabott szolgáltatások, gyors, pontos ügyintézés reális áron.

Ügyfélközpontú hozzáállásommal és kapcsolataimmal maximálisan segítségére vagyok a vállalkozóimnak, nem csak adózási területen.TOP KEDVEZMÉNYEK:

1. Az ügyfélajánlási kedvezménnyel csökkenthető a könyvelési díj.

2. Az első tanácsadás ingyenes, amennyiben úgy dönt, hogy a TaxLine könyvelőirodánál könyveltet. A megbízási szerződést követően a havidíj tartalmazza az adótanácsadást.

3. Az 1hónapos díjmentes könyvelést a könyvelőtudakozó.hu és könyvelőkiajánló.hu látogatói kérhetik szerződéskötés előtt, 1 éves hűségidővel.A kedvezmény olyan módon vehető igénybe, hogy a kedvezményt havi könyvelési díjból arányosan 12 hónap alatt írom jóvá. Az akciós kedvezményt kérni kell, különben nem kerül automatikusan elszámolásra. Az akciók 2019-es évben érvényesíthetőek.

Egyéni könyvelő vagyok, aki nem futószalagon könyvel, így az ügyfeleim ADÓ optimalizálására kellő figyelmet tudok fordítani.

facebook oldalamon hasznos cikkeket, adózási információkat közlök, érdemes lájkolni.

TaxLine Könyvelőiroda Pécs

https://www.facebook.com/TaxLine-K%C3%B6nyvel%C5%91iroda-P%C3%A9cs-235142380512693/

Kapcsolat Balogné Czirják Zsanett : Taxline könyvelőiroda

Telefon: 06301966164

*

*

*


captcha