Pest megyei könyvelők a Könyvelő Tudakozó szaknévsorban

NagyOnNagy Kft. - könyvelés - könyvvizsgálat - adószakértés - online könyvelés - angol nyelven is - Inárcs
Irányítószám: 2365 Város: Inárcs Utca: Hársfa utca 14.
Telefon: (29) 37 10 96; (20) 851 75 30 Fax: (29) 37 10 96
Email:
Web: www.nagyonnagy.hu
Tevékenység:

„Profi munka, átlagos árakkal.” Irodánk 5 éve működik, melynek ügyfélkörét bővíteni szeretnénk. Munkánkat adószakértő, igazságügyi könyv és adószakértő, könyvvizsgáló és ügyvéd is segíti, akik kimagasló szakmai tudással rendelkeznek és szakmájukban elismert szakemberek. Többek között több mint tíz évig dolgoztak az APEH-nál, mint vezető revizorok (kiemelt területeken átfogó és áfa ellenőrzéseket végeztek) és adó-szakreferensek, akik az egész ország területéről beérkező adózási és számviteli kérdésekre adtak és adnak választ 2005-től a mai napig is. Kezdetben NAV-nál, később pedig elismert sajtóorgánumokon keresztül. Ennek köszönhetően, minden felmerülő gazdasági problémát szakszerűen tudunk kezelni. Erre bizonyíték az ügyfeleink teljes megelégedése a különféle ellenőrzési vizsgálatok jegyzőkönyvei, a több százmilliós áfa visszatérítések. Ezért is tudjuk vállalni, hogy különféle hatósági ellenőrzések előtt átvilágítjuk vállalkozását, és rendbe tesszük könyvelését, bevallásait akár visszamenőlegesen több évre is. Mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára a teljes diszkréció és nagyfokú szakmai megbízhatóság mellett barátságos, emberi légkört tudjunk biztosítani a nap bármelyik szakában. Tudásunk alapján szektor semleges teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, társas vállalkozó Bt-k és Kft-k, non-profit, civil és egyéb szervezetek (Kft-k, Bt-k, alapítványok, egyesületek, társasházak… stb.) részére. Nekünk a távolság nem okoz problémát, mivel elérhetők vagyunk személyesen és online módon (telefon, skype, fax, scan és e-mail) is. Személyes találkozások egy adott időpontra való megjelenésre köteleznek, ugyanakkor az online módon munkanaponként reggel 8-16-ig bármely időpontban kapcsolatba kerülhetnek velünk. A mai világban egy jól működő, vagy akár kezdő vállalkozásnak már nem okozhat gondot a távolság, főleg akkor nem, ha cégét biztonságban akarja tudni. Áraink ugyanakkor a munka minőségéhez képest alacsonynak módhatóak. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés (angol nyelven is); távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; könyvvizsgálat; adótanácsadás; előzetes ellenőrzés; üzletviteli tanácsadás; pályázatírás; pályázatfigyelés; pályázati elszámolás, cégalapítás, átalakulás jogi és számviteli ügyintézése: megszűnés; beolvadás; szétválás, felszámolás, végelszámolás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt. Ha szükséges, akkor előzetes egyeztetés után könyvelési anyagokért is házhoz megyünk. Külön megállapodás alapján ügyfeleink telephelyén történő könyvelést is vállalunk.

Derek Family Kft. - teljes körű könyvelés - adótanácsadás - gazdasági tanácsadás - Budaörs
Irányítószám: 2040 Város: Budaörs Utca: Ébner György köz 2.
Telefon: (20) 233 12 26
Email:
Tevékenység:

Ügyfélközpontú, vállalkozásbarát irodánk több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkezik. Munkánkat ügyvédi és könyvvizsgálói háttér segíti. Rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és megbízható tanácsadással segítjük munkájukat. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, Kkt-k, Bt-k, Kft-k, Rt-k, lakásszövetkezetek, társasházak részére. Kérésre, időpont egyeztetést követően a könyvelési anyagokért házhoz megyünk. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés angol nyelven is; távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; üzletviteli és gazdasági tanácsadás; STARTUP – vállalkozási tanácsadás induló vállalkozások részére; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; cégalapítás; vállalkozások átalakulásával kapcsolatos számviteli szolgáltatás ellátása (megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás); közreműködés pályázatírásban és pályázati elszámolásban; mezőgazdasági támogatások ügyintézése; ügyviteli rendszerek kiválasztásának és bevezetésének támogatása. Az alábbi környező településekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Budapest; Budakeszi; Biatorbágy; Törökbálint; Érd; Etyek; Tárnok; Diósd; Sóskút. Keresse irodánkat a Facebook-on is.

Haypál Viktória - teljes körű könyvelés - távkönyvelés - online könyvelés - adótanácsadás - Budaörs
Irányítószám: 2040 Város: Budaörs Utca: Akácfa köz 7.
Telefon: (30) 869 55 89
Email:
Web: www.konyvelesneked.hu
Tevékenység:

Mérlegképes könyvelő, közgazdász vagyok. 10 éve dolgozom könyvelőként, eddig nagyvállalati környezetben szereztem tapasztalatokat. Kisfiam születése után fogalmazódott meg bennem, hogy szeretném a saját utamat járni. Célom, hogy a kis és közepes vállalkozások és a civil szervezetek is profi támogatást kapjanak számviteli, adó és pénzügyi kérdéseikre. Munkám során előnyben részesítem a modern kommunikációs csatornákat, és bár fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást is, a napi munkában támogatom az elektronikus dokumentumtovábbítást és a kommunikációt. Szerintem a jó könyvelő nem csak rögzíti a számokat és elkészíti az adóbevallásokat, hanem együttműködő partner a mindennapokban. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalom egyéni vállalkozók, Kkt-k Bt-k, Kft-k, Rt-k, lakásszövetkezete, társasházak, alapítványok, egyesületek non-profit szervezetek részére. Igény esetén a vállalkozás telephelyén történő könyvelést is vállalok, valamint a könyvelési anyagok cég telephelyén történő átadása is megoldható. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; társasházak gazdasági ellenőrzése; üzletviteli tanácsadás; STARTUP – vállalkozási tanácsadás induló vállalkozások részére; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt.

Kobán Gabriella Könyvelő Iroda - könyvelés - Érd
Irányítószám: 2030 Város: Érd Utca: Korompai utca 5/A
Telefon: (30) 320 57 74
Email:
Web: www.kontirozok.hu
Tevékenység:

„Korrekt szolgáltatás, korrekt áron!” Precíz és gyors könyvelés! Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem mind céges, mind könyvelőirodai gyakorlat terén. Egyéni és társas vállalkozások, magánszemélyek teljes körű számviteli szolgáltatásának ellátását vállalom. Ügyfeleimmel hosszú távú eredményes munkakapcsolat és magas színvonalú, üzleti sikereik elérésének kialakítására törekszem. A könyvelő iroda szolgáltatásai: könyvelés; szállító és vevő számlák, tárgyieszközök; bankkivonatok nyilvántartása; év végi zárás, mérlegkészítés; munkaügyi és TB ügyintézés; bérszámfejtés; havi járulékbevallás elkészítése és elektronikus küldése az APEH felé; NYENYI adatszolgáltatás; GYES, GYED ügyintézés; adatváltozás bejelentése; jövedelemigazolás az SZJA bevallás elkészítéséhez; társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, helyi adó, egyéb elektronikus bevallás elkészítése; a cég profiljának és igényének megfelelő szabályzatok összeállítása; adóügyi tanácsadás; adóoptimalizálás; hiányzó bevallások pótlása, újrakönyvelése; folyamatos ügyféltájékoztatás a törvényi változásokról; konzultáció a vállalkozás eredményéről és pénzügyi helyzetéről; értesítés a befizetendő adók összegéről.

MATT-Könyvelő Iroda
Irányítószám: 2030 Város: Érdliget Utca:
Telefon: (20) 500 38 03 Fax: (23) 36 07 62
Email:
Web: www.mattkonyvelo-hu.webnode.hu
Tevékenység:

Társaságunk könyvelői pénzügyi, számviteli és adózási szakterületen több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Precíz és pontos könyvelés mellett, szem előtt tartjuk Ügyfeleink érdekeit, betartva a mindenkori hatályos számviteli és adózási jogszabályokat. Vállaljuk egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, Rt-k, társasházak, alapítványok, egyesületek, non-profit szervezetek teljes körű számviteli és bérszámfejtési feladatainak ellátását. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetés; pénztárkönyv vezetés; adótanácsadás; kezdő vállalkozások részére üzletviteli tanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; adóbevallások elkészítése (pl. SZJA, EVA, KIVA, KATA); számviteli szabályzatok, kimutatások, beszámoló készítés; ügyfélképviselet hatóságok (NAV, Önkormányzat és TB) előtt. Külön megállapodás alapján a könyvelési anyagokért házhoz megyünk. Várjuk Ügyfeleinket Budapest, Érd és a környező településekről is.

Idiomaster Bt. - teljes körű könyvelés - Solymár
Irányítószám: 2083 Város: Solymár Utca: Rozmaring utca 5. III.em.11.
Telefon: (26) 36 25 13; (30) 331 36 59
Email:
Tevékenység:

Irodánk jó parkolási lehetőséggel Solymáron könnyen megközelíthető helyen található. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel várjuk partnereink jelentkezését. A cég telephelyén történő könyvelés ellátását is vállaljuk, valamint időpont egyeztetést követően a könyvelési anyagokért házhoz megyünk. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, Kkt-k, Bt-k, Kft-k, Rt-k, lakásszövetkezetek, társasházak, alapítványok, egyesületek, non-profit szervezetek részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; társasházak gazdasági ellenőrzése; adótanácsadás; üzletviteli tanácsadás; STARTUP – induló vállalkozások részére tanácsadás; cégalapítás; átalakulás számvitelének ügyintézése (megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás); munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt. Többek között az alábbi környező teleülésekről is várjuk megrendelőink jelentkezését: Pomáz; Pilisjászfalu; Piliscsaba; Dunakeszi; Budakalász; Pilisvörösvár; Üröm; Budakalász; Nagykovácsi; Remeteszőlős; Telki; Perbál; Tinnye.

EcoFact Kft. - könyvelés - bérszámfejtés - munkavédelem - tűzvédelem - Monor - Pest megye
Irányítószám: 2200 Város: Monor Utca: Mátyás király u. 13.
Telefon: (29) 61 36 20; (30) 586 35 73 Fax: (29) 41 40 01
Email:
Web: www.ecofact.hu
Tevékenység:

Legyen biztonságban! Bízza ránk cége könyvelését! Ferihegytől 15 km-re, Pest megye egyik legnagyobb könyvelőirodája vagyunk. Vállalkozásunk 23 éves munkatapasztalatát a ma már közel 180 partnere fémjelzi. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink jelentős részre régebbi, elégedett ügyfeleink ajánlására vált partnerünkké. 12 fős szakképzett munkatársunk naprakészen követi a jogszabályváltozásokat, valamint folyamatosan képzi magát. Irodánk könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel teljes körű szektor semleges számviteli szolgáltatás ellátását vállalja egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások, Bt-k, Kft-k részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés angol nyelven is; távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; export-import ügyletek könyvelése, könyvvezetés és beszámoló készítés devizában, adótanácsadás; cégalapítás; átalakulás számvitelének intézése (megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás); munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés, bérutalás, bérjegyzékek postázása; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; munka és tűzvédelem, HACCP rendszer kialakítása. Megállapodás esetén, a könyvelési bizonylatokért házhoz megyünk illetve a cég telephelyén történő könyvelést is vállalunk. Keresse irodánkat a Facebook-on is. Ügyfélszerző programunk keretén belül akciókkal várjuk új ügyfeleinket és minden új ügyfélért kedvezményt adunk meglévő ügyfeleinknek. Másik e-mail címünk: ecofact@ecofact.hu

Taxama Pénzügyi és Szolgáltató Kft. - könyvelés - bérszámfejtés - adótanácsadás - Maglód
Irányítószám: 2234 Város: Maglód Utca: Batthyány utca 1.
Telefon: (20) 358 89 68
Email:
Web: www.konyveles-taxama.hu
Tevékenység:

Irodánk napjaink vállalkozóinak, és gazdasági társaságainak nemcsak a könyvelési szolgáltatását, hanem pénzügyi és ügyviteli tanácsadását is ellátja. Az ügyfél részére – igény szerint- havonta, vagy negyedévenként tájékoztatást nyújt a vállalkozása gazdasági helyzetéről. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés cégcsoportok részére; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése integrált ügyviteli szoftverrel; könyvvizsgálat; adótanácsadás; üzletviteli tanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; TB ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA bevallás elkészítése; szabályzatok elkészítése, éves beszámolók, adóbevallások elkészítése; ügyfélképviselet hatóságok előtt. Az alábbi településekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Gödöllő; Valkó; Kerepes; Csömör; Kistarcsa; Isaszeg; Dány; Vácszentlászló; Zsámbék; Káva; Tóalmás; Kóka; Pécel; Gyömrő; Mende; Sülysáp; Úri; Tápiószecső; Nagykáta; Tápióság; Gomba; Monor; Péteri; Üllő; Tápiószentmárton; Vasad; Monorierdő; Nyáregyháza; Csévharaszt.

Számadó 2001 Kft. - könyvelés - bérszámfejtés - hitelügyintézés - szabályzatok készítése - Vác
Irányítószám: 2600 Város: Vác Utca: Sas utca 1. fsz. 1.
Telefon: (27) 50 16 60; (70) 397 06 89
Email:
Web: www.szamado.com
Tevékenység:

Már megint eltévedt???!
A törvények, és a jogszabályok rengetegében?
Mi segítünk!
Látogasson el honlapunkra: www.szamado.com, hogy segíthessünk.
Váci könyvelő irodánk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kis- és középvállalatok, egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek teljes körű könyvvitelében. A legkülönfélébb iparágakban tevékenykedő társaságok könyvelését, bérszámfejtését végezzük, képviseljük őket a különböző hatóságoknál (NAV, ONYF, Cégbíróság, KSH, OEP).
Honlapunkon megtalálja a legfrissebb változásokat, határidőket: www.szamado.com/aktualis, de más hasznos információkat is, melyek egy vállalkozás mindennapjait megkönnyítik: www.szamado.com/hasznosinformaciok
Ha azonban csak a cége irányításával szeretne foglalkozni, és nem akar aggódni az aktuális bevallási és fizetési határidők miatt, mi a régió legkedvezőbb áraival várjuk: www.szamado.com/konyvelesi_arak
Irodánk Vácon található, könnyen megközelíthető helyen, kiváló parkolási lehetőséggel. Ügyfeleink jelentős része Pest megyében, Nógrád megyében, illetve Budapesten tevékenykedik, de a szokásosnál mérsékeltebb árainknak köszönhetően Komárom-Esztergom megyében is vannak olyanok akik megtiszteltek bizalmukkal.
Ha még nem döntött, íme néhány szempont a könyvelő választáshoz: www.szamado.com/10ok
A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés egyszeres és kettős könyvvitel vezetése;(társaságok és egyéni vállalkozók könyvelése) segítség könyvvizsgálat lebonyolításában; adótanácsadás; előzetes ellenőrzés; üzletviteli tanácsadás; konzultáció cégalapítás előtt, átalakulás számviteli ügyintézése: megszűnés; beolvadás; szétválás, felszámolás, végelszámolás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA, ÁFA bevallás elkészítése; szabályzatok megírása cégre szabottan, kimutatások elkészítése, mérleg, társasági adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok ((NAV, TB, Nyugdíj Önkormányzat stb.) előtt. Ha szükséges, akkor előzetes egyeztetés után könyvelési anyagokért is házhoz megyünk.
Tudásunk alapján szektor semleges teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, társas vállalkozó Bt-k és Kft-k, non-profit, civil és egyéb szervezetek alapítványok, egyesületek részére.
Mert mi Önnel vagyunk!

Osváth TLH Könyvelő Iroda - könyvelés - Szigethalom - Szigetszentmiklós - Tököl
Irányítószám: 1086 Város: Budapest VIII. kerület Utca: Teleki tér 6.
Telefon: (20) 444 77 64
Email:
Web: www.osvathkonyvvitel.hu
Tevékenység:

Cégem nevében a TLH rövidítés a teljes lehetőségeinek határát jelenti. Ügyfeleimmel személyesen én foglalkozom. Vállalkozásom reális áron, engedménnyel nyújt teljes körű számviteli szolgáltatást partnerei részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; munkaügyi feladatok ellátása; TB ügyintézés; bérszámfejtés; béranalitika készítés; NYENYI ügyintézés; elektronikus adatszolgáltatás; SZJA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló, helyi adó bevallás készítése; adófolyószámla egyeztetés; házipénztár könyvelés; ügyfélképviselet hatóságok előtt. Az alábbi településekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Szigethalom; Szigetszentmiklós; Dunaharaszti; Budapest egész területe; Gyál; Vecsés; Halásztelek; Kistarcsa; Kerepes. E-mail címeink: info@osvathkonyvvitel.hu; osvathkonyvvitel@gmail.com

SzámlaBarát Kft. - könyvelés - Gyömrő - Pest megye
Irányítószám: 2230 Város: Gyömrő Utca: Akácfasor utca 20.
Telefon: (20) 371 71 40
Email:
Web: www.szamlabarat.hu
Tevékenység:

Cégünk családi vállalkozásként jött létre, hogy személyre szabott könyvelési, számviteli, pénzügyi szolgáltatással elégítse ki ügyfelei szerteágazó igényeit. Célunk a költséghatékony számviteli és informatikai háttér megteremtése és fenntartása üzletfeleink részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: teljes körű könyvelés; könyvvizsgálat egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; munkaügyi és TB ügyintézés; bérszámfejtés; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, pénzügyi terv, bevételi nyilvántartás elkészítése; ügyfélképviselet hatóságok előtt; adótanácsadás.

Profit H+J Könyvelő, Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft. - teljes körű könyvelés - bérszámfejtés - munkaügy - Budakeszi
Irányítószám: 2092 Város: Budakeszi Utca: Béke utca 10.
Telefon: (30) 200 67 92; (23) 45 32 27
Email:
Web: www.profithj.ewk.hu
Tevékenység:

Irodánk közel 20 éves munkatapasztalattal végzi tevékenységét a pénzügy és a számvitel területén. Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek. Magas szakmai színvonalon vállaljuk Kft-k, Bt-k, egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek, non-profit szervezetek teljes körű számviteli szolgáltatásának ellátását. Fontos számunkra, hogy a könyvelési díjért megfelelő szolgáltatást kapjon cserében. Korrekt áron dolgozunk, melyet az ügyfélre szabottan alakítunk ki. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; cégalapítás; cégképviselet; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; adófolyószámla kezelése, egyeztetése; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt. Az alábbi helyekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Budapest egész területe; Solymár; Budaliget; Nagykovácsi; Remeteszőlős; Páty; Budaörs; Törökbálint; Biatorbágy.

Correct Könyvelő Iroda - teljes körű könyvelés - bérszámfejtés - NAV képviselet - Jászberény - Nagykáta
Irányítószám: 5100 Város: Jászberény Utca:
Telefon: (30) 302 99 79
Email:
Tevékenység:

Legyen saját könyvelője! Legyen Ön vállalkozó, vagy magánszemély, biztosan értékeli, ha szakszerű szolgáltatást kap. Több mint 15 éves munkatapasztalattal, könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel várjuk megrendelőink jelentkezését. Irodánk vezetője mérlegképes könyvelői képesítéssel rendelkezik. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, részére. Esetenként megrendelőink kérésére könyvelési anyagokért házhoz megyünk. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; távkönyvelés (on-line könyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; üzletviteli tanácsadás; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; pályázatírás. Leendő ügyfeleink jelentkezését az alábbi településekről is várjuk: Jászfényszaru; Pusztamonostor; Szentlőrinckáta; Tóalmás; Jászjákóhalma; Jászapáti; Jászkisér; Jásztelek; Alattyán; Nagykáta; Jászboldogháza; Jászladány. Hívjon, hiszen egy beszélgetéssel semmit sem veszíthet.

Mészárosné Gazdag Gabriella Könyvelő Irodája - teljes körű könyvelés - adótanácsadás - Vác
Irányítószám: 2600 Város: Vác Utca: Petőfi utca 18.
Telefon: (20) 587 36 60
Email:
Tevékenység:

Megbízható, több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkező vállalkozó személyre szabott szerződéssel, felelősségbiztosítással Vác és 35-40 km-es körzetéből, valamint Budapest területéről várja leendő megrendelői jelentkezését. Vállalkozásom ügyvédi háttérrel is rendelkezik. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalom kezdő és már működő egyéni és társas vállalkozások, non-profit szervezetek, Bt-k, Kft-k, alapítványok, egyesületek részére. Igény esetén a megbeszélt időpontban könyvelési anyagokért házhoz megyek. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; üzletviteli tanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt jogi képviselettel; cégalapítás; átalakulás számvitelének ügyintézése: megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás. Néhány település, amelyekről várom ügyfeleim jelentkezését: Nőtincs; Szendehely; Verőce; Szokolya; Kosd; Tahitótfalu; Vácduka; Csörög; Sződliget; Váchartyán; Felsőgöd; Szentendre; Göd; Őrbottyán; Veresegyház; Fót; Dunakeszi.

Jakab Tax Consult Kft. - könyvelés - bérszámfejtés - NAV - TB képviselet - Dabas
Irányítószám: 2370 Város: Dabas Utca: Andrássy utca 83.
Telefon: (29) 36 12 65; (20) 355 47 68 Fax: (29) 36 15 78
Email:
Tevékenység:

„Teljes körű ügyviteli szolgáltatás.” Irodánk 40 év tapasztalatával és ügyvédi háttérrel szektor semleges könyvelés és számviteli szolgáltatás ellátását vállalja egyéni vállalkozók, magánszemélyek, társasházak, Bt-k, Kft-k, Kht-k, Kkt-k, alapítványok, egyesületek, civil szervezetek, egyházak részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; üzletviteli tanácsadás; cégalapítás; átalakulás számvitelének intézése: megszűnés, beolvadás, szétválás, felszámolás, végelszámolás; munkaügyi feladatok ellátása; társadalombiztosítási és bér ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet NAV és TB előtt; igény esetén időpont egyeztetés alapján könyvelési anyagokért házhoz megyünk.

Ász-Kontír Kft. - könyvelés - adótanácsadás - XI. kerület - Újbuda
Irányítószám: 1114 Város: Budapest XI. kerület Utca: Tas vezér u. 28. fsz.
Telefon: (1) 361 42 78; (20) 433 27 68
Email:
Web: www.aszkontir.hu
Tevékenység:

„Ön a cégét, mi a könyveit vezetjük!” 1995-ben alakult irodánkban kulturált, kényelmes körülmények között várjuk ügyfeleinket, ahol teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk gazdasági társaságok, Bt-k, Kft-k, alapítványok, egyéni vállalkozók, egyesületek, társasházak részére. Fontosnak tartjuk a személyes találkozásokat is, melyeken tapasztalataink szerint minden kérdés válaszra talál. Partnereink mindig a saját vállalkozásuknak megfelelő, személyre szabott szolgáltatásban részesülnek. Fő elvünk a megbízható, precíz, gyors munkavégzés. Naprakész szakmai tudásunkat jó nevű kiadók szakkönyveivel, folyóiratokkal, hírlevelekkel, szakmai klubok képzéseivel biztosítjuk, így mindig a legjobbat tudjuk nyújtani Önnek, problémáira pedig a legkedvezőbb megoldást találjuk meg. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; könyvvizsgálat; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; társadalombiztosítási és bér ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló, speciális pénzügyi elemezés készítése; ügyfélképviselet hatóságok előtt; szerződések elkészítése, cégalapítás ügyvédi háttérrel; társasházkezelés. Az alábbi településekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Budapest egész területe; Érd; Diósd; Törökbálint; Dunaharaszti; Halásztelek; Martonvásár; Tárnok; Gyúró; Tordas; Százhalombatta; Taksony; Ráckeresztúr; Ercsi; Pázmánd; Szigetszentmárton; Székesfehérvár; Velence; Gárdony; Agárd; Pátka; Zámoly.

CSW Fusion Perfect Kft. - könyvelés - bérszámfejtés - gazdasági tanácsadás - XVIII. kerület
Irányítószám: 1185 Város: Budapest XVIII. kerület Utca: Tapolcsányi utca 5.
Telefon: (1) 291 38 98, (70) 219 07 87
Email:
Web: www.cswfusion.hu
Tevékenység:

„Az Ön professzionális gazdasági partnere…” Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a számviteli, ügyviteli és gazdasági szektorban meghatározó szerepet betöltve segítsük a különböző vállalkozásokat ebben a nehezen eligazodható gazdasági világban. Véleményünk szerint nagyon fontos, hogy legyenek olyan cégek, amelyek segítő kezet az ezt igénylőknek. Legyen szó a költségek csökkentéséről, a profitnövelésről, reklámozásról, arculatról vagy bármiről, ami befolyásolhatja a vállalkozások jelenét vagy jövőjét. Társaságunk fiatalos, lendületes, ugyanakkor többéves szakmai tapasztalattal rendelkező professzionális szakemberekből áll. Cégünk partnerségi megállapodás keretében együttműködik különböző szakterületű jogász és könyvvizsgáló, valamint marketing és kommunikációs szakemberekkel is. Irodánk teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja magánszemélyek, egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, non-profit szervezetek részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés angol nyelven is; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; cégalapítás; vállalkozások átalakulásának ügyintézése: megszűnés, beolvadás, szétválás; végelszámolás; felszámolás; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; hitelkérelmek kitöltése; egyénre szabott weboldal készítése; arculattervezés; adatrögzítés; jogi tanácsadás; futárszolgálat; székhelyszolgáltatás. Leendő ügyfeleink jelentkezését az alábbi településekről is várjuk: Maglód, Pécel, Vecsés; Gyál; Maglód; Gyömrő, Mende; Isaszeg; Nagytarcsa; Csömör; Péteri. A bizalmukra építünk! Vegyék fel velünk a kapcsolatot akár még ma és kérjenek tőlünk árajánlatot! Keresse irodánkat a Facebook-on is.

Kiskapu Könyvelő Iroda - Nagykőrös
Irányítószám: 2750 Város: Nagykőrös Utca: Ceglédi út 5. II. em. 10
Telefon: (53) 34 83 23; (20) 945 11 19
Email:
Tevékenység:

Könyvvizsgálói és ügyvédi háttérrel rendelkező könyvelőirodánk 1995-ben alakult. Azóta végzünk adózási, számviteli szolgáltatást kis-, és középvállalkozásoknak, néhány nagyvállalatnak, illetve magánszemélyeknek, őstermelőknek. Irodánk a kötelező feladatok mellett igyekszik ügyfeleinek adó és járulékoptimalizálásában is segíteni, évente több alkalommal az ügyfél információi, tervei alapján javaslatot teszünk adózás, adóalap, költségek tekintetében, illetve év vége felé a várható adatokat egyeztetjük. A hosszú távú közös munkában hiszünk, díjainkat is így próbáljuk kialakítani. Talán nem vagyunk a legolcsóbbak, viszont a megegyezett havidíj mindent tartalmaz, semmiféle plusz költség nem merül fel az ügyfél felé, pl.: bérszámfejtés, zárás, hitelkérelem stb. Irodánk teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, társasházak, alapítványok, egyesületek, non-profit szervezetek, őstermelők részére. Könyvelési anyagokért eseti jelleggel házhoz megyünk. Külön megállapodás alapján, a cég telephelyén történő könyvelést is vállalunk. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés idegen nyelven is; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; magánszemélyek részére SZJA tanácsadás és bevallás elkészítése; EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt.

Biforis Bt. - könyvelés - adótanácsadás - Göd
Irányítószám: 2131 Város: Göd Utca: József Attila utca 28.
Telefon: (30) 450 66 32
Email:
Tevékenység:

„Ügyfélcentrikus, lelkiismeretes, profi könyvelés.” Regisztrált mérlegképes könyvelővel, ügyvédi háttérrel, valamint több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja non-profit szerveztek, egyesületek, egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, ügyvédi irodák, társasházak, alapítványok részére. Cégünk szolgáltatásai: szektor semleges könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; munkaügyi feladatok ellátása; társadalombiztosítási és bér ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA bevallás elkészítése; szabályzatok, kimutatások, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt. Ügyfeleink igényeivel összhangban akár negyedéves eredmény-kimutatás készítése és ennek elemzése az eredményesebb működés érdekében. Cégvezetők kérésére szükség esetén egyéb más kérdésekben is segítünk. A számviteli munka és a bérszámfejtés cégünk székhelyén történik, a bizonylatok átadás-átvételére egyedi megbeszélés alapján, legalább havi rendszerességgel kerül sor. Az adózási és számviteli kérdések naprakész tartása érdekében több szakmai adatbázisra, illetve folyóiratra rendelkezünk előfizetéssel. A cégekhez kapcsolódó jogi kérdésekben ügyvéd háttérrel történő rendelkezésünknek köszönhetően tudunk segíteni. Cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. Az alábbi településekről várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Verőce; Kosd; Szob; Nagymaros, Vác; Sződ; Vácrátót; Szentendre; Pomáz; Dunakeszi; Vác; Fót.

Boki Hungary Kft. - könyvelés - könyvvizsgálat - adószakértés - Ócsa
Irányítószám: 2364 Város: Ócsa Utca: Bajcsy-Zsilinszky utca 99.
Telefon: (30) 436 56 15
Email:
Web: www.boki.hu
Tevékenység:

„Bízza szakemberekre vállalkozása bérszámfejtését, könyvelését, adózását!” Vállalkozásunk tulajdonos ügyvezetőjének 25 éves ügyviteli és számviteli tapasztalataira építve 2011-ben alakult. Társaságunk segít Önnek vállalkozása gazdaságosságának kialakításában a törvények és rendeletek betartása mellett, legyen akár egyéni vagy társas vállalkozás. Ócsa és vonzáskörzetében lévő egyesületek, egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, non-profit szerveztek, alapítványok, társasházak részére teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk. Irodánk ügyvédi és könyvvizsgálói háttérrel működik. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adószakértői tevékenység; adótanácsadás; ügyviteli tanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt; pályázatírás, ezzel kapcsolatos hiteltanácsadás, ügyintézés; pályázatfigyelés; átalakulás számvitelének ügyintézése: megszűnés, beolvadás, szétválás, végelszámolás, felszámolás. Esetenként időpont egyeztetés után könyvelési anyagokért házhoz megyünk, valamint a cég telephelyén történő könyvelést is vállalunk. Budapest egész területéről valamint az alábbi környező településekről is várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését: Vecsés; Gyömrő; Üllő; Péteri; Gomba; Monor; Felsőpakony; Dunavarsány; Inárcs; Vasad, Csévharaszt; Monor; Délegyháza; Kakucs. Nyitva tartás: 08.30-17.00 óráig, illetve időpont egyeztetéssel igény szerint várjuk kedves Ügyfeleinket!

East Gate Kft. - könyvelés - könyvvizsgálat - termelés könyvelés - bérszámfejtés - Kistarcsa
Irányítószám: 2143 Város: Kistarcsa Utca: Attila u. 10.
Telefon: (28) 47 04 03 Fax: (28) 47 04 03
Email:
Web: www.eastg.hu
Tevékenység:

Ügyvédi háttérrel rendelkező irodánk több mint 20 éves munkatapasztalattal komplex számviteli szolgáltatás ellátását vállalja társas vállalkozások, Bt-k, Kft-k részére. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés; on-line könyvelés (távkönyvelés); egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; könyvvizsgálat; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; pályázatírás; hiteltanácsadás; hitelügyintézés; környezetvédelmi termékdíj ügyintézés; cégalapítás; átalakulás számvitelének intézése: megszűnés; beolvadás; szétválás; felszámolás; végelszámolás; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt.Pest megyei könyvelők oldalszám: - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - »

^ Az oldal tetejére

© 2010-2015 Könyvelő Tudakozó
www.konyvelotudakozo.hu
Minden jog fenntartva!

[ A Könyvelő Tudakozó a magyarországi könyvelők szaknévsora, könyvelő kereső, könyvelőiroda kereső, könyvelő iroda kereső, könyvvizsgáló kereső ]